Salta al contenuto principale
Passa alla visualizzazione normale.

Ricerca avanzata per:

Risultati della ricerca

  • 1. forthem locandina 3 (100%)

    25-ott-2021 22.21.21

    Frédéric Debeaufort, Université Bourgogne Franche-Comté Professor in Food and Packaging Sciences & Engineering Progetto FORTHEM INNOVATIVE AND SUSTAINABLE FOOD PACKAGING BASED ON FISH AND SEAFOOD WASTE 27/10/21 ore 9,30-11,30, aula Magna, SAAF Saluti Istituzionali Stefano Colazza - Direttore Dipartimento SAAF Sabine Hoffman - Responsabile progetto Forthem Unipa Paolo Inglese - Responssabile ... Sciences & Engineering Progetto FORTHEM INNOVATIVE AND SUSTAINABLE FOOD PACKAGING BASED ON FISH Link

  • 2. forthem locandina 3 (100%)

    25-ott-2021 22.14.50

    Frédéric Debeaufort, Université Bourgogne Franche-Comté Professor in Food and Packaging Sciences & Engineering Progetto FORTHEM INNOVATIVE AND SUSTAINABLE FOOD PACKAGING BASED ON FISH AND SEAFOOD WASTE 27/10/21 ore 9,30-11,30, aula Magna, SAAF Saluti Istituzionali Stefano Colazza - Direttore Dipartimento SAAF Sabine Hoffman - Responsabile progetto Forthem Unipa Paolo Inglese - Responssabile ... Sciences & Engineering Progetto FORTHEM INNOVATIVE AND SUSTAINABLE FOOD PACKAGING BASED ON FISH Link

  • 3. CV_GiuseppeCavallaro (4) (87%)

    19-gen-2018 12.45.45

    Organometallic Polymers and Materials, Clay Minerals, Food Packaging and Shell Life, International Journal ... , S.M. Lee, S. Milioto Bionanocomposites for Food Packaging Applications ACS Appl. Mater. Inter. 9

  • 4. CV_GiuseppeCavallaro (4) (87%)

    19-gen-2018 12.38.56

    Organometallic Polymers and Materials, Clay Minerals, Food Packaging and Shell Life, International Journal ... , S.M. Lee, S. Milioto Bionanocomposites for Food Packaging Applications ACS Appl. Mater. Inter. 9

  • 5. Piva_Giulio (74%)

    2-mar-2017 13.06.17

    nanocrystals from lignocellulosic raw materials, for oxygen barrier coatings of food packaging film. UNDER

  • 6. ADV_EAC (66%)

    19-set-2014 9.52.20

  • 7. Riesame 2013 RD_approvato_CdD_27_10_2016 (64%)

    1-dic-2016 14.40.36

    OF ACTIVE INGREDIENTS IN WOUND DRESSING AND FOOD PACKAGING APPLICATIONS CDD DEL 09/11/2015 ... di Dipartimento (CDD). • Visita dal 05/01/2015 al 20/02/2015 del Prof. Vito Foderà - referente Prof ... importante per l’Ateneo di Palermo e per il Dipartimento, per ragioni di visibilità, di contatti ... essere attuata in quanto non ci sono dati GEV per settore suddivisi per Dipartimento. Nel ... 2004/10, sia per singola Area che per l'intero Dipartimento. L'analisi dettagliata dei dati

  • 8. Electromobility in the food delivery sector (64%)

    1-set-2020 15.05.08

    campaign to support restaurants and citizens to correctly di erentiate food packaging and support